Aardbei Extra

Aardbei Extra

Qombine heeft de front-end van de nieuwe website van Aardbei Extra ontwikkeld. Het ontwerp is afkomstig van Ontwerp van Morgen, het back-end werd geleverd door NOESTE IJVER.

- Bezoek website van Aardbei Extra

- Back-end gemaakt door: NOESTE IJVER

- Ontwerp gemaakt door: Ontwerp van Morgen

De nieuwe website van Aardbei Extra uit Haaren is sinds begin juni online. De bestaande website was inmiddels al jaren geleden opgeleverd en werkte niet naar behoren op apparaten zoals tablets en smartphones. Natuurlijk is bij de nieuwe website aan dit soort apparaten gedacht en is de weergave nu geheel responsief.

Op de site is informatie over het bedrijf Aardbei Extra te vinden, alsook details over de verscheidene aardbeiensoorten die er gekweekt worden. De site biedt informatie voor zakelijke klanten, maar ook particulieren kunnen er terecht. Bijvoorbeeld voor informatie over de bijbehorende winkel en de aardbeienautomaat voor na sluitingstijd. Op een aparte pagina zijn de huidige vacatures in te zien, de contactpagina biedt vanzelfsprekend een mogelijkheid tot contact en geeft inzicht in het team achter Aardbei Extra.

Ontwikkeling

Voor dit project heeft Qombine het front-end ontwikkeld, op basis van Bootstrap. Hierbij is uitgegaan van een ontwerp dat Ontwerp van Morgen heeft ontwikkeld, net als het nieuwe logo. Het front-end is vervolgens door NOESTE IJVER aangesloten op WordPress, dat waar nodig is aangepast zodat Aardbei Extra eenvoudig zelf toevoegingen of wijzigingen kan doorvoeren. Een speciale eigenschap van de website is dat deze ook meertalig is, dankzij gebruik van de WordPress-plugin WPML.

Gebruikte technieken

Voor de ontwikkeling van deze website is door Qombine gebruikgemaakt van CSS, HTML, JavaScript en PHP.

Beelden van dit project: