BernardSanders

BernardSanders

Qombine ontwikkelde in samenwerking met NOESTE IJVER een nieuwe website voor tuinarchitect BernardSanders, deze werd eind april in gebruik genomen.

- Bezoek website van BernardSanders

- Ontwerp gemaakt door: SYDYH

- Back-end gemaakt door: NOESTE IJVER

De website van tuinarchitect BernardSanders is het resultaat van een samenwerking tussen verschillende partijen. Het ontwerp is gemaakt door het inmiddels opgeheven SYDYH. Qombine zette dit ontwerp vervolgens om tot een responsieve website en NOESTE IJVER verzorgde uiteindelijk een koppeling met een WordPress-omgeving en hierbij de nodige aanpassingen op technisch vlak.

Het uiterlijk van de website van BernardSanders is zeer minimalistisch en visueel opgezet, zodat er ruim baan is voor het beeldmateriaal van voltooide projecten en uitleg over de werkwijze. De tekstuele toelichting is daarom ook vrij beknopt gehouden, bij de mobiele versie van de website is deze zelfs helemaal verborgen en op te roepen met een druk op een knop.

In een apart onderdeel van de website worden verscheidene producten van het partnerbedrijf Fermob aangeboden. Ook is er een sectie voor nieuws rondom het bedrijf, waarbij ook verwijzingen naar artikelen over BernardSanders worden aangeboden. Als laatste is de website voorzien van een contactpagina met contactinformatie en een contactformulier.

Voor dit project heeft Qombine gebruikgemaakt van HTML, CSS en PHP.

Beelden van dit project: