Saproco

Saproco

De website van Saproco wordt momenteel door Qombine verbeterd en op functioneel gebied uitgebreid.

Voor Saproco (The Saving Product Company) neemt Qombine op het moment de website onder handen. De website van Saproco is in 2013 opgeleverd en na verloop van tijd zijn er verscheidene fouten in geslopen. Qombine strijkt deze plooien recht en ook worden verscheidene nieuwe functies aan het systeem toegevoegd. De website van Saproco is door de originele leverancier gebaseerd op het responsieve Femto-thema van Themes1 voor WordPress.

Nieuwigheden die Qombine aan de website van Saproco heeft toegevoegd zijn bijvoorbeeld eigen taxonomieën voor diensten, afgeronde projecten en producten. Bij de diensten wordt kort verhaald over de verschillende soorten werkzaamheden van Saproco. Het projecten-gedeelte dient als een beknopt portfolio, waarbij beeld en verhaal over verscheidene projecten terug te vinden is.

Het meest complexe onderdeel dat Qombine voor deze site heeft verzorgd, is de Producten-afdeling. Deze sectie is opgebouwd uit verscheidene productcategorieën, met daaronder weer subcategorieën en vanzelfsprekend ook de desbetreffende producten. Uiteraard is op de productpagina de nodige productinformatie terug te vinden, alsook beeldmateriaal en een link naar de webshop.

De ontwikkeling van de website van Saproco vereiste kennis van CSS, HTML, PHP en JavaScript.

 

Beelden van dit project: