Leesberg Landschapsadviezen

Leesberg Landschapsadviezen

De nieuwe website van Leesberg Landschapsadviezen, ontwikkeld door Qombine, werd eind maart in gebruik genomen.

- Bezoek website van Leesberg Landschapsadviezen

De website van het landschapsarchitectenbureau Leesberg Landschapsadviezen is volledig door Qombine ontworpen en gebouwd. Zoals het een moderne website betaamt is deze volledig responsief, zodat deze op kleine én grote schermen optimaal wordt weergegeven. Bij het ontwerp van de site is Qombine uitgegaan van de kleuren en uitstraling van het bedrijfslogo. Voor Leesberg Landschapsadviezen is het de eerste website, er was voorheen nog geen online medium in gebruik.

De hoofdpagina van Leesberg Landschapsadviezen toont fragmenten van de meest recente projecten die het bedrijf heeft afgerond. Hierbij kan direct doorgeklikt worden naar een specifieke projectpagina, waar men een uitgebreid verhaal en eventueel ook meer beeldmateriaal van het project kan vinden. De hoofdpagina is verder aangevuld met informatie over het bedrijf. De website is tevens voorzien van een blogfunctie, zodat Leesberg Landschapsadviezen informatie omtrent recente ontwikkelingen kan publiceren.

Voor dit project is gebruikgemaakt van WordPress als back-end, zodat Leesberg Landschapsadviezen na oplevering eenvoudig en op eigen houtje content aan de site kan toevoegen. Bij de bouw van het front-end heeft Qombine gebruikgemaakt van het Bootstrap-framework als basis voor een eigen WordPress-thema. Voor dit project was kennis van CSS, HTML en PHP vereist.

 

Beelden van dit project: