Brigitte Koch – Voetreflextherapieën

Brigitte Koch – Voetreflextherapieën

Voor de voetreflextherapiepraktijk van Brigitte Koch is een volledig nieuwe website ontwikkeld. De volledig responsieve site is sinds mei online en biedt informatie over de verscheidene behandelingen die in de praktijk ondergaan kunnen worden.

- Bezoek website van Brigitte Koch – Voetreflextherapieën

De website van Brigitte Koch – Vitaliteitscoach, voeding & voetreflex is eind mei 2015 volledig vernieuwd. Het uiterlijk en het achterliggende systeem zijn in het geheel op de schop gegaan. In plaats van Drupal als back-end wordt nu gebruikgemaakt van het breder gedragen WordPress. Natuurlijk is de website nu ook volledig responsief, zodat deze ook makkelijk bruikbaar is voor mobiele bezoekers.

Ontwikkeling

Bij het ontwerpen van de website van Brigitte Koch is Qombine uitgegaan van de kleuren en de uitstraling van het huidige logo van de praktijk. Op de site van Brigitte Koch is informatie over de verschillende soorten behandelingen en bijscholingen terug te vinden, dat is ook het primaire doel van de site: informeren.

Op een afzonderlijke pagina is achtergrondinformatie over Brigitte Koch terug te vinden, ook vindt men een overzicht van vermeldingen in de media. Waar het bovendien relevant is, worden willekeurige beoordelingen van cliënten en/of cursisten getoond. Dit is een ideale toevoeging voor bezoekers die nog niet fysiek in de praktijk zijn geweest, omdat ze alvast in aanraking komen met persoonlijke ervaringen van gebruikers.

Gebruikte technieken

De website is van begin tot eind door Qombine verzorgd. Bij het bouwen is gebruikgemaakt van Bootstrap als basis. Het front-end is aangesloten op WordPress, opdat de klant in de toekomst zelf makkelijk nieuwe informatie kan toevoegen. Voor het bouwen werd gebruikgemaakt van HTML, CSS en PHP.

Beelden van dit project: